voorbeeld afstemming

Mooie inspirerende woorden van een klein meisje tijdens een Luisterkindafstemming

Op deze pagina kun je een stukje uit een afstemming lezen van een kind.
Dit meisje had niet alleen haar ouders iets te vertellen.
Lees hier haar boodschap voor de rest van de wereld:

“Weet je Christianne, eigenlijk is het nu ook gewoon zo.
Je moet doen wat je hart je ingeeft. Je moet doen wat goed voelt voor jou en niet voor die honderdduizend anderen.

Wanneer jou een schoen niet past moet je op zoek naar een andere of juist niet, wellicht loop jij wel veel liever op blote voeten zodat je meer contact kunt hebben met de aarde en met de krachten die daaruit komen.

Mensen zouden eens veel meer moeten leven met de wereld om hen heen in plaats in of op die wereld om hen heen.

Het zijn niet allemaal losse onderdelen. Nee, het is een geheel. Wij zijn een geheel.

Mensen van nu zijn dat helemaal kwijt, die denken dat ze alles wel alleen even kunnen regelen of dat ze dingen voor een ander wel even kunnen regelen. Nee, dat is net zo. Dingen gebeuren met een reden.

De bedoeling is dat je dingen leert, de ene keer op een prettige manier, een andere keer wellicht op een minder prettige manier omdat dat dan beter bij je past op dat moment. En als je er niets van leert zal het nog een paar keer gebeuren net zo lang totdat je wel er uit haalt wat er voor jou in zit.

Wanneer mensen eens een stapje opzij kunnen doen en even uit het heet van de strijd kunnen stappen en ook vanuit een ander perspectief naar de zaak kijken, zullen ze zien dat niet alles is zoals zij het zien.

Ook kunnen ze dan de diepere betekenis gaan ervaren in plaats van alleen maar aan de oppervlakte te blijven hangen in je leven. Er is nog zoveel meer moois te beleven als je de diepte in durft te gaan.

Kijk naar de mensen die tot de ontdekking komen dat er nog zoveel meer is.

Ook die mensen hadden even dat zetje nodig en kunnen ook nog veel meer dan dat ze nu denken. Ook zij kunnen veel meer in balans komen en innerlijke rust gaan ervaren als ze vanuit hun hart gaan leven.

Een zekere mate van gevoeligheid hebben ze niets voor niets, maar ze moet en het niet als handicap zien. Het is juist iets heel moois. Mensen zullen er jaloers op moeten zijn. Mensen die missen net de jus als ze de dingen niet zien zoals ze kunnen zijn.

Mensen zouden zoveel meer kunnen gaan genieten als ze beter naar hun zintuigen zouden luisteren, beter naar hun hart zouden luisteren.

Mensen ga toch eens leven! Niet leven en jezelf vernietigen, maar leven en jezelf koesteren. Hou van jezelf en je zult het gelukkigst zijn!”

Samen met haar moeder hoop ik dat de prachtige woorden van dit meisje andere mensen mag inspireren.
Heb jij ook interesse in een Luisterkindafstemming?