Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Christianne. Als zo velen heb ik altijd al interesse gehad in de spirituele wereld. Een aantal jaren geleden besloot ik om ook daadwerkelijk me in die wereld te verdiepen door het volgen van cursussen en opleidingen en het lezen van diverse boeken. Heel wat kwartjes vielen op hun plek.

Ik vind het een uitdaging om de spirituele wereld voor veel mensen toegankelijk te maken. Wanneer ik iemand die sceptisch is, kan laten ervaren wat een afstemming of een healing is en wat het met je kan doen, vind ik dat fijn. Het hoeft geen Hokus Pokus te zijn. Het is gebruik maken van je (innerlijke) zintuigen op een manier die veel mensen zijn afgeleerd of onderdrukken.

(Spirituele) opleidingen

 • Academie Jaco Elken Opleiding mediumschap deel 1&2 2011-2012
 • HBO beroepsopleiding tot Trance Healing Therapeute in juni 2013 met succes heb afgerond door middel van een examen volgens de exameneisen van de SNU.
 • In februari 2014 heb ik de opleiding Mediamiek kinderwerker volgens “De Luisterkind Methode” oftewel Luisterkindwerker succesvol afgerond.
  Deze opleiding is door het CRKBO erkend en heb ik gevolgd bij Diana van Beaumont, de grondlegger van de Luisterkind-methode.
  Later heb ik nog de modules Levensbrug en FamilieVerbond gevolgd.
 • In september 2017 heb ik het certificaat Access Bars facilitator behaald.
 • In de herfst van 2017 heb ik voor mijn werk in het onderwijs de opleiding Coördinator Meer- en hoogbegaafdheid gevolgd.
 • In oktober 2018 heb ik de opleiding “Pubercoaching” afgerond.
 • In mei 2019 heb ik mijn certificaat “Kindertalentenfluisteraar” behaald.

Boek uitgebracht

In augustus 2013 heb ik een prentenboek uitgebracht voor kinderen die last hebben van spookjes op hun slaapkamer.
‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’ is een handleiding in de vorm van een prentenboek. Via dit boekje help ik kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.
Maar ook volwassen personen kunnen dit boekje prima als handleiding gebruiken om ongewenste gasten uit hun slaapkamer  te laten vertrekken.

 

Waarom de naam Praktijk de Vlinder

De vlinder is één van de mooiste dierensymbolieken en boodschappers op zielniveau!
De vlinder bezit de kracht van een wervelwind, staat voor reïncarnatie, transformatie en magie.
Vlinders symboliseren transformatie. Zij beginnen hun leven als rupsen, trekken zich terug in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als een prachtige vlinder. De rups leert je dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder. Vandaar ook de keuze van de naam “De Vlinder” voor deze praktijk.