Luisterkindafstemming voor volwassenen

Ik help gezinnen en gezinsleden (dus zowel kinderen als ouders) die meer rust, harmonie en geluk nastreven door bewust ouderschap, coaching op maat en inzichten & praktische handvatten te geven.

Een Luisterkindafstemming is één van de mogelijkheden om je daar bij te helpen.

Er zijn van die momenten dat je als het ware toch eigenlijk wel een beetje (en soms een beetje veel) met je handen in het haar zit.
Bijvoorbeeld wanneer je vastloopt met een probleem waar je tegenaan loopt of er is iets waar je de vinger niet precies op kunt leggen, dan wil je daar graag verandering in brengen.
Je hebt misschien al een aantal dingen geprobeerd, maar het wil maar niet lukken om er beweging in te krijgen zodat alles weer wat fijner gaat voor jou.

 

Gelukkig is er een mogelijkheid om je daarbij te helpen!

 

Door middel van een Luisterkindafstemming kan ik je namelijk inzichten en praktische handvatten geven.
Met die inzichten en praktische handvatten kun jij dan thuis aan de slag gaan en dit zal een positieve invloed hebben op je. De inzichten en handvatten komen immers vanuit het jouzelf.

Hoe fijn is het wanneer je weer geluk kunt ervaren?

 

Een Luisterkindafstemming is een intuïtief gesprek tussen jou en mij.
Wanneer ik een Luisterkindafstemming maak, voer ik een intuïtief gesprek tussen jou en mij.
Ik ga met je in gesprek en van dat gesprek ontvang je een schriftelijk verslag.
In dat verslag leg ik dan vast wat we besproken hebben en hoe je het probleem waarmee je bij mij komt, ervaart en wat je nodig hebt om verandering aan te brengen om het probleem aan te pakken. Wanneer we klaar zijn, ontvang je van mij het verslag via de mail.
Door middel van dat verslag geef ik je dus inzichten maar ook praktische handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan en de verandering in kunt gaan zetten.

Hoe gaat dat gesprek dan eigenlijk in z’n werk bij een Luisterkind afstemming?
Welnu, bij een Luisterkindafstemming maak ik een verbinding tussen jou en mij mogelijk in de energie. Dat klinkt wellicht een beetje vaag maar wanneer je het vergelijkt met het afstemmen op de juiste radiofrequentie van een radiozender waar je graag naar wil luisteren, is het vast meteen een stuk duidelijker.
Wanneer ik op de juiste frequentie af heb kunnen stemmen, vindt ons gesprek plaats. Dat gesprek vindt plaats in de energie en met het onderbewuste van jou.

Laat ik het even verduidelijken door middel van een filmpje waarin ik aan ouders vertel hoe het werkt wanneer ik een Luisterkindafstemming bij hun kind maak.

Wil je nu meteen een Luisterkindafstemming aanvragen?
Klik op onderstaande foto.

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Deze referenties spreken voor zich, met trots deel ik ze met je:

Door middel van die afstemming krijg je dus van mij inzichten en praktische handvatten waarmee je thuis aan de slag kunt gaan.

Voordeel
Het voordeel van het werken in de energie is dat er in de energie geen sprake is van tijd en ruimte waaraan je gebonden bent. Het maakt dus niet uit waar jij op dat moment bent, of waar ik op dat moment ben. Je hoeft dus niet eens bij mij in mijn praktijk aanwezig te zijn. Je kan gewoon lekker doorgaan met je werkzaamheden of wat je dan ook aan het doen bent, terwijl ik op je afstem.
Sterker nog, je hoeft niet eens op een afgesproken tijdstip ergens op een stoel te gaan zitten en wachten tot ik klaar ben met het schrijven van de afstemming. Dat is allemaal niet nodig. Heerlijk toch?!

Voor wie?
Een Luisterkindafstemming helpt iedereen die meer rust, harmonie en geluk nastreeft en zich daar zelf ook voor in wil zetten. Wanneer je de Luisterkindafstemming van mij ontvangt, krijg je van mij inzichten en praktische handvatten waarmee je thuis meteen aan de slag kunt gaan.
Wanneer je verwacht dat ik met een toverstaf je even rondzwaai en dat je zelf niets hoeft te doen, moet ik je helaas teleurstellen. Dan bereik je niet wat je kunt bereiken met een afstemming.
Juist doordat ik in de energie gewerkt heb met je in de combinatie met de praktische handvatten die je krijgt, kan er verandering mogelijk gemaakt worden.

Heb ik inmiddels je interesse gewekt en wil je graag een Luisterkindafstemming voor jezelf aanvragen, wacht dan niet langer, kom in actie en zet de eerste stap in een positieve verandering in de goede richting.

Wist je dat?
Wist je trouwens dat deze methode geschikt is voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, iedereen van 0 tot 100+.
Dat betekent dus dat je dus niet alleen voor een kind maar ook een Luisterkindafstemming voor jezelf kunt aanvragen!

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Wist je dat er ook nog speciale afstemmingen zijn?

Naast het aanvragen van een gewone Luisterkind-afstemming is het ook mogelijk om een speciale Luisterkindsafstemming aan te vragen.

  • Een speciale Luisterkindafstemming is een Familie Verbond afstemming en is een afstemming op het hele gezin tegelijkertijd en niet op één op één zoals bij een familieopstelling.
  • Een andere speciale Luisterkindafstemming is een Levensbrug Afstemming en is een afstemming op mensen die overleden zijn; ongeboren kinderen (denk aan miskraam of abortus); doodgeboren kinderen; mensen die in coma liggen; mensen die op de intensive Care liggen en niet meer zelfstandig kunnen praten; mensen die een vorm van dementie, Alzheimer of Korsakov hebben of mensen die zelfmoord hebben gepleegd.
  • Ook is het mogelijk om een Luisterkindafstemming voor een dier aan te vragen dit is een Luisterdier Afstemming

 

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Ja,ik wil meteen een aanvraag doen!

Laten we samen kijken hoe ik je kan helpen!

Laat hier je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.